Hvorfor skal du vælge professionel kiropraktor behandling ?

 

Som din personlige behandler og rådgiver ønsker jeg at give dig hjælp til selvhjælp, så du efter behandlingen er i stand til at kunne opretholde et godt helbred og et aktivt liv.

Mit mål er at forbedre mine patienters livskvalitet ved at forebygge skader, yde hjælp hvis skaden er sket og derved begrænse skadens omfang.

Det er min vision at være en innovativ og inspirerende behandler med vægt på professionalisme, ekspertise og kvalitet. Jeg ønsker at hjælpe mennesker, som lægger vægt på at kunne opretholde et aktivt og udfordrende erhvervs-, fritids- og familieliv.

Jeg interesserer mig indgående for, hvad patienten selv mener om sin situation. Jeg stiller spørgsmålene: Hvor vil du gerne hen? Hvad interesserer dig? Hvad vil du gerne kunne?  Jeg mener, det er vigtigt for resultaterne, at patienten selv er med til at kortlægge, hvad der er galt, og hvad der skal gøres.

Behandlingen hos mig indeholder  vigtige elementer som rådgivning og forebyggelse. Patienter med nye lidelser eller jævnligt tilbagevendende problemer oplyses om lidelsernes art og årsag, og om hvilke aktiviteter der skal ændres for at fremskynde heling og forhindre tilbagefald.

Rådgivningen kan bestå af praktiske anvisninger til hverdagen, ergonomisk arbejdpladsrådgivning, trænings- og motionsvejledning samt livstils- og kostråd..

Denne sammensatte behandlingsform betyder, at jeg kan tilbyde et sammenhængende forløb;

  •  klinisk undersøgelse
  •  billeddiagnostik
  •  tidssvarende manuel behandling
  •  information, råd og vejledning
  •  genoptræning
  •  forebyggelse.

Som kiropraktor identificerer jeg dit problem og planlægger en tryg og effektiv behandling på en måde og i et tempo der er tilpasset dig.

 

Læs mere om “Hvad er en autoriseret kiropraktor?

Gratis parkering


Der er gratis parkering lige uden for vores klinik.