Hvorfor vælge os?

Hun er fantastisk. Startede med mit skinneben, der var irriteret, gjorde ondt ved løb, og hurtig trav, har gået til andre behandlinger, intet hjalp. Fik chokbølger, nu jeg mærker jeg intet. Samtidig gik jeg med hjertebanken i flere måneder, fik konstateret utæt hjerteklap, jo som regel, en medfødt fejl, som jeg ikke har mærket noget til i mit 62 års lange liv. Hun hjalp mig, da det tit har noget med ryggen at gøre. 4 behandlinger, intet mærket til hjertebanken siden 23 maj. Tak Christine.

Bøvlede med en skulder hvor en nerve sad i klemme igennem længere tid, det var bare sådan en konstant og belastende smerte som gjorde at man gik og spændte i nakken / skulderen. Jeg havde sådan set opgivet og havde set i øjnene at det her går nok ikke over. Tja hvad skal jeg sige… 6 behandlinger hos Christine og ingen symptomer mere, ahhh.
Dennis W. d. 3.marts 2017

 

Min datter på 11 måneder har døjet meget med sin mave. Hun har ikke kunne komme af med nogen form for afføring selv i rigtig mange måneder. Vi besøgte egen læge med hendes problem 3 gange, vi blev alle 3 gange sendt hjem med et nyt afføringsmiddel, hvor INTET virkede. Vi blev anbefalet at se Christine af min mor og den beslutning vil vi aldrig være foruden. Nayas mave har aldrig haft det bedre og hun har siden besøget, selv kommet af med sin afføring og hun har ikke længere ondt. Jeg anbefaler det stærkt!
Camilla E. d. 31.oktober 2017

 

Efter jeg startede hos Christine har jeg ikke været nødsagende til at tage smertestillende. Hovedpinen er væk, bevægeligheden i skulder, nakke og ryg er tilbage. Det er næsten som at få en ny krop. Jeg fortryder kun jeg ikke startede noget før.
Jonathan S. d. 12 juni 2018

 

Kristin

 

 

 

Vi er en del af Dansk Kiropraktor Forening

Din garanti for kvalitet er sikret gennem

I klinikken arbejder vi tværfagligt. Det betyder, at vi udnytter de enkelte behandleres faglige kompetencer til at give vores patienter det bedste behandlingsforløb. Vi arbejder efter gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, Danske Regioner og de Kliniske Selskaber. Klinikkens behandlere deltager løbende i efteruddannelse.

Kiropraktorerne har ret til at stille diagnoser jævnfør Kiropraktorers Autorisations lov. Den første konsultation foregår derfor hos en kiropraktor, der sikrer, at alle relevante undersøgelser og informationer er samlet inden diagnose stilles og behandlingsplan fastlægges.

Vi tilstræber, at både nye og gamle patienter kan få tid hos en kiropraktor samme dag ellers senest dagen efter din henvendelse.

Kiropraktorerne i klinikken er specialister i diagnosticering af smerter og skader i rygsøjlen samt resten af bevægeapparatet. De har adgang til at foretage røntgenundersøgelse af knogler og led, samt ultralydsscanning af bl.a. muskler og sener. Kiropraktorerne har ligeledes henvisningsret til MR- og CT-scanning.

Klinikken modtager henvisninger fra praktiserende læger og speciallæger til udredning af komplicerede problemstillinger inden for vores kompetenceområde. I disse tilfælde er udredningen ofte et samarbejde mellem kiropraktor og klinikkens fysioterapeuter, og efterfølgende dialog med henvisende læge.

Vi informerer om relevante forhold til patienternes egen læge vedr. sygdomme og billeddiagnostiske undersøgelser. I tilfælde af behandling for discusprolaps har vi en fast procedure for tilbagerapportering til praktiserende læge.

 

Gratis parkering


Der er gratis parkering lige uden for vores klinik.