Lidelser og symptomer

Her kan du finde en oversigt over typiske lidelser og finde nyttige links, hvor du kan læse og se videoer om en række skader, sygdomme og symptomer, som landets kiropraktorer kan hjælpe dig med.

Nytige links:
Alt om symptomer og behandling  www.kiropraktorguide.dk

Alt om kiropraktik generelt

Alt om idrætsskader og øvelser til genoptræning

Videndatabase om sundhed og sygdom

Det offentlige sundhedsvæsen på internettet

 

Typiske lidelser

Læs mere om kiropraktik

Alder ingen hindring

Den ældre generation – dvs. når man er over 60 år –  udgør en større og større del af befolkningen. Uanset alder så ønsker alle, at vi kan bruge kroppen uden gener. Vi gider ikke være hæmmet af smerter og dårlig funktion i muskler og led.

Forskningsmæssigt ved man allerede nu, at ældre faktisk har de samme typer af problemer som de yngre, men årsagerne kan være forskellige.
Det viser sig også, at alder i sig selv ikke er en hindring for at få det bedre – og  at effekten af behandling, træning og vejledning kan være lige så god hos den ældre generation som hos den yngre.
Hver 5. person, der bliver undersøgt og behandlet hos kiropraktorerne i Danmark, er over 60 år. Der er ingen aldersgrænse for hjælp hos kiropraktoren, da vejledning, øvelser og behandling tilpasses den enkelte, når diagnosen er stillet.
DET ER VIGTIGT AT VÆRE AKTIV!