Forkalkning i skulderen

Døjer du med forkalkning i skulderen, er det værd at søge professionel hjælp og rådgivning hos en kiropraktor. Kiropraktoren kan guide dig til, hvordan du arbejder målrettet med øvelser mod forkalkning i skulder, så du snart er på toppen igen og kan blive tilstanden kvit.

Hvad er forkalkning i skulderen, og hvordan opstår det?

Forkalkning i skulderen går også under navnet indeklemningssyndrom og er en betændelsestilstand, hvor en sene er blevet irriteret på grund af gentagen overbelastning. Tilstanden opstår ofte hos folk, der dyrker meget sport, ligesom at en uhensigtsmæssig arbejdsstilling også kan være udslagsgivende for, at der opstår forkalkning i skulderen.

Hvad er symptomer på forkalkning i skulderen?

Er du blevet ramt af forkalkning i skulderen, er du næppe i tvivl.

Tilstanden er kendetegnet ved, at du oplever smerter i skulderleddet, der intensiveres, når du forsøger at bruge din skulder i det daglige. Har du tidligere haft en skulderskade, vil du være i højere risiko for at få problemer med skulderen på ny, og det er derfor vigtigt, at du søger behandling, hvis du har mistanke om forkalkning i skulderen.

Forkalkning i skulder – øvelser der hjælper

En kiropraktor kan hjælpe med at stille diagnosen og give dig en række redskaber til, hvordan du mindsker generne ved forkalkning i skulderen. Tilstanden kan bedres væsentligt med de rette øvelser mod forkalkning i skulder, og vi klæder dig godt på til selv at arbejde aktivt med øvelserne hjemme.