Piriformissyndrom

Lider du af piriformissyndrom, kan du få hjælp til behandling hos en erfaren kiropraktor i vores klinik. Læs nærmere om piriformissyndrom-behandling her, og kontakt os i dag, så vi kan tilrettelægge en plan for behandling, der gør dig effektivt fri af smerterne.

Hvad er piriformissyndrom?

Piriformis er en lille muskel, der er lokaliseret på det ydre lårbensfremspring, og som kan forårsage smerter i balden, hvis musklen bliver for spændt og derfor klemmer ind på den store iskiasnerve. Mange oplever lindring af smerterne, når de sørger for at få strækket musklen godt, men smerterne kan vende tilbage, og for nogle er det svært at blive piriformissyndrom kvit uden hjælp fra en kiropraktor. Mange bliver desværre også fejldiagnosticerede, hvilket gør det endnu vigtigere at få en professionel til at foretage undersøgelse og stille en diagnose. Piriformissyndrom forveksles blandt andet ofte med smerter forårsaget af:

  • Diskusprolaps i lænden
  • Slidgigt i hofteleddet
  • Betændelse i slimsækken ved siddeknoglen eller ved ydre lårbensfremspring
  • Ydre eller indre springhofte

 

Hvorfor opstår piriformissyndrom?

Piriformissyndrom opstår, når piriformismusklen bliver overbelastet og derfor spænder op, hvilket lægger unødig belastning på iskiasnerven. Smerterne kan mærkes som diffuse smerter i balden, men kan også periodevis stråle videre ned i benene.

Piriformissyndrom-behandling – hvordan behandles piriformissyndrom?

Vil du komme piriformissyndrom til livs, handler det om målrettet genoptræning efter anvisning fra en kiropraktor med indgående kendskab til tilstanden. Hos kiropraktor Christine Pontoppidan står en specialiseret kiropraktor klar til at stille diagnosen og lægge en behandlingsplan for dig, der sikrer, at du bliver smertefri igen og ikke skal døje med gentagne tilfælde af piriformissyndrom i fremtiden. Det er absolut sjovest at gå igennem livet smertefri og uden bekymring om mobilitet og fysisk formåen, og vi gør vores bedste for at bringe din krop tilbage i topform.

Gratis parkering


Der er gratis parkering lige uden for vores klinik.